??????? ?ë ?????? ???????? ??? ? ???ë ? ??? ????? ?ë ??????

 ??????? ?ë ?????? ???????? ??? ? ???ë ? ??? ????? ?ë ??????

Policia në Gjilan, gjatë periudhës kohore 13.01.2023-19.01.2023 në vazhdën e implementimit të planeve operative “Siguria në trafikun rrugor’’ dhe “Sezoni dimëror” ka shqiptuar 1233 gjoba për kundërvajtësit e trafikut rrugor.

Të ngjajshme