???????????? ?ë? ?????????, ????????? ? ???-?ë: ?????? ??? ?? ?ë??ë

 ???????????? ?ë? ?????????, ????????? ? ???-?ë: ?????? ??? ?? ?ë??ë

Deputetja e LDK-së, Valentina Bunjaku-Rexhepi ka komentuar shkurt planifikimet për atentat ndaj kreut të kësaj partie, Lumir Abdixhiku dhe tre deputetëve të tjerë.

Ajo ka thënë se nuk ka informata lidhur me këtë rast, por që shkurtimisht ka thënë se LDK-ja nuk është frikësuar asnjëherë dhe as nuk do të frikësohet ndaj çfarëdo kërcënimi.

“Pushka top ju bëftë”, ka thënë shkurtimisht deputetja Bunjaku.

Të ngjajshme