??????????? ? ?????? ?ë? ?ë ?????ë?: ?? ?????? ?ë ???ë ???

 ??????????? ? ?????? ?ë? ?ë ?????ë?: ?? ?????? ?ë ???ë ???

Tea, Dea dhe Olta janë në televotim këtë javë dhe njëra prej tyre do të lërë shtëpinë të shtunën.

Vajzat i dërgoi në nominim Kiara, të cilës iu dha mundësia që të hapte “Kutinë e Pandorës”, ku njëri zarf kërkonte që ajo të nxirrte në televotim tre banorë.

Ajo zgjodhi Tean, Oltën dhe Dean. Këtë të fundit, ndoshta për të marrë “hakun” e Efit e cila u eliminua javën e kaluar.

I pyetur nga Olta se cila prej tyre lë shtëpinë të shtunën, Luizi u shpreh se Tea. Kjo e fundit e pyeti Luizin nëse është mërzitur me fytyrën e saj.

Luizi u përgjigj se atij nuk i mërzitet asnjë fytyrë në shtëpi, por sipas tij, publikut i është mërzitur Tea.

Të ngjajshme