?ë ????ë? ??- ???ç??? ë???ë ?????????? ???ë???? ??????? ???? ?????

 ?ë ????ë? ??- ???ç??? ë???ë ?????????? ???ë???? ??????? ???? ?????

Ai për një kohë të gjatë ka punuar mësimdhënës e më pas edhe shef i Arsimit në Drejtorinë Komunale në Gjilan, derisa së fundi ishte drejtor në Shkollën e Mesme të Ulët “Ibrahim Uruqi” në Bresalc të Gjilanit.

Në një ceremoni përshëndetëse të mbajtur në hollin e shkollës në Bresalc, Ejup Uruqi për kontributin e dhënë është nderuar me mirënjohje nga drejtoresha e Arsimit në Gjilan, Albana Demiri, sikurse që është nderuar edhe nga mësimdhënësit, drejtor i të cilëve ishte deri dje.

I nderuar Ejup, po mbyllni një kapitull jetësor, duke lënë gjurmë të pashlyeshme në Arsim.

Ju priftë e mbara dhe pensionim të rehatshëm.??

Të ngjajshme