??ë?ë??? ??? ??????? ????ë ?ë ????????ë? ?ë ????? ??????????? ?ë ?????ë?

 ??ë?ë??? ??? ??????? ????ë ?ë ????????ë? ?ë ????? ??????????? ?ë ?????ë?

Ekipi i Gjimnazit të Shkencave Natyrore ” Xhavit Ahmeti ” në garat e fizikës fitoi tre vende kualifikuese edhe atë për klasë të 11 vendin e dytë e fituan: Olt Bajrami dhe Melos Hajrullahu Per klasë të 10 vendin e tretë: e fitoi Elonita Hajdini. Siç ka theksuar Saud Rrahmani, profesor i fizikës, ka theksuar se gara Republikane e Fizikës është gara më e rëndësishme në nivel vendi e organizuar nga Shoqata Kosovare e Fizikës, në fushën e fizikës për nxënës të klasave 9-12, në të cilën marrin pjesë të gjitha komunat e Kosovës, të përfaqësuara nga nxënësit më të talentuar të fizikës. Gjimnazi natyror ,, Xhavit Ahmeti” u uron nxënësve shumë suksese në olimpiadë!

Ndërkohë në faqen e Drejtorisë Komunale të Arsimit në Gjilan është shkruar:

Edhe një sukses tjetër i nxënësve nga Komuna e Gjilanit në garat republikane të Fizikës, nxënësit fitues fitojnë të drejtën të marrin pjesë në olimpiadën e fizikantëve të Kosovës.

Ka përfunduar me sukses Gara Republikane e Fizikës.

Gjimnazi i Shkencave Natyrore ” Xhavit Ahmeti ” në këtë garë fitoi tre vende kualifikuese

-Melos Hajrullahu vendi i II-të

-Olt Bajrami vendi i II-të

-Elonita Hajdini vendi i III-të

-Era Jonuzi vendi i III-të

Sh.f.m.u” Selami Hallaqi” në këtë garë fitoi dy vende kualifikuese,

-Erion Rexhepi vendi i III-të,

-Blinera Sopi vendi i III-të,

Sh.f.m.u” Thimi Mitko” në këtë garë fitoi një vend kualifikues

-Diar Keka vendi i III-të,

Suksese nxënësve fitues ne Olimpiaden e Fizikantëve të Kosovës

-Kordinatorja e garave të fizikës për Komunën e Gjilanit.

Doruntina Zogiani Kllokoqi

Të ngjajshme