??ë???? ???ë ????. ??. ?????? ??????

 ??ë???? ???ë ????. ??. ?????? ??????

Sot në moshën 87-vjeçare, ka ndërruar jetë profesori dhe gjuhëtari, Shefki Hamit Sejdiu (i lindur me 08.06.1936) në fshatin Pakashticë të Podujevës.

Kështu është bërë e ditur nga djali i tij, Genti.

Njoftimi i plotë:

Njoftojmë gjithë miqtë dhe familjarët se sot ndërroj jetë babai dhe gjyshi jonë i dashur, Prof.Dr. Shefki Sejdiu, duke n’a lënë gjithnjë të pikēlluar!

Për kohën e varrimit do t’iu lajmërojmë me kohë!

Me respekt,

Pleurati, Teuta, Genti dhe mbarë familja Sejdiu.

Të ngjajshme