??ë???? ???ë ???-???????? ? “??????” ?ë ??????, ?????? ???????

 ??ë???? ???ë ???-???????? ? “??????” ?ë ??????, ?????? ???????

Lajmin e ka bërë të ditur djali i tij nëpëmes facebook-ut, Prof.Dr.Arben Bislimi.

Postimi i plotë:

NJOFTIM!

Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi!

Sot në mëngjes u nda nga jeta prindi ynë

Asllan Bislimi!

Njoftojmë familjarët, miqtë dhe dashamirët se ceremonia e varrimit mbahet sot me iqindi në Malishevë të Gjilanit.

Fillojmë nga shtëpia jonë Dardania 2 rruga 5/166 në Gjilan.

Familja Bislimi!

Të ngjajshme