??ë???? ???ë ?????????? ????? ??? ???????, ????????? ? ??????

 ??ë???? ???ë ?????????? ????? ??? ???????, ????????? ? ??????

Lajmin e kanë bërë të ditur familjar të të ndjerit!

Njoftim mortor

Me pikëllim të thellë njoftojmë familjar miq dhe dashamirë se me datën 15.03.2023 ka ndërruar jetë Avdyrrahman Gashi 47 vjeq.

Varrimi i të ndjerit bëhet nesër në ora 12:00 pas namazit të drekës në Varrezat e Fshatit të Vjetër brenda në fshat te Magasht!

Ngushëllime familjes Gashi dhe të gjithë të njohurëve të tij!

Të ngjajshme