?????ë ?ë ??????|??????? ????????? ???? ?????? ?????? ?? ?????, ????????ë? ?ë ?????????

 ?????ë ?ë ??????|??????? ????????? ???? ?????? ?????? ?? ?????, ????????ë? ?ë ?????????

Në hyre të Gjilanit një shtyllë i cili mban kabllat e enërgjisë elektrike po rrezikon banorët e këtij vendi.

Kjo  shtyllë prej betonit është duke u mbajtur me një litar në mënyrë që të mos rrëzohet në rrugët kryesore.

Por kjo gjendje po shkakton rrëzik të madh tek kombësorët dhe veturat të cilat po kalojnë asaj rruge.

Për më shumë detaje ju mund të shihni foton më poshtë të siguruar nga burimet e Gazeta10.

Të ngjajshme