??????????? 9 ??????ë ??????ë ?ë ??????? ? ????????

 ??????????? 9 ??????ë ??????ë ?ë ??????? ? ????????

Policia në Gjilan, gjatë periudhës kohore 20.01.2023-16.01.2023 në vazhdën e implementimit të planeve operative “Siguria në trafikun rrugor’’ dhe “Sezoni dimëror” ka shqiptuar 1104 gjoba për kundërvajtësit e trafikut rrugor.

Po ashtu në kuadër të këtyre planeve janë konfiskuar 9 patentë shoferë.

Policia do të vazhdojë të mbajë pika të shumta kontrolli të automjeteve në terren me qëllim parandalimi të aksidenteve të komunikacionit rrugor, veçmas të aksidenteve me fatalitet, thuhet në njoftim.

Të ngjajshme