?????? | ??????? ??ë ????ë ? ?????

 ?????? | ??????? ??ë ????ë ? ?????

Një vajzë e mitur është zhdukur në qytetin e Gjilanit.

E njëjta sipas raportimit të nënës së saj në polici, ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

“Ankuesja femër kosovare ka raportuar se nga koha e cekur ka dalur nga shtëpia vajza e saj e mitur dhe nuk dihet vendndodhja e saj. Rasti nën hetime”, njofton policia.

Të ngjajshme