?????? | ?????? ????? ?ë??ë?????

 ?????? | ?????? ????? ?ë??ë?????

 Gjilan |  17.01.2023 – 00:10. Ka ndodhur një aksident trafiku në mes të një automjeti me ngasës mashkull kosovar dhe këmbësorit mashkull kosovar. Si pasojë e aksidentit lëndime trupore ka pësuar viktima i cili pas marrjes së tretmanit mjekësor është liruar në shtëpi” , thuhet në raportin 24 orësh të policisë.

Të ngjajshme