?????? | ??ë ???? ?ë?????? ?ë ???????? ??????? ?ë ????????? ??? ???ë ???

 ?????? | ??ë ???? ?ë?????? ?ë ???????? ??????? ?ë ????????? ??? ???ë ???

Gjilan në Rr. Ferizajit 17.02.2023 – 14:40. Një femër kosovare duke drejtuar veturën nga pakujdesia ka humbur kontrollin mbi veturën dhe ka shkaktuar aksident trafiku. Si pasojë e aksidentit, e njëjta ka pësuar lëndime trupore dhe ka pranuar tretman mjekësor, thuhet në njoftimin e policisë.

Të ngjajshme