“????????” ????????? ??ë?????? ?ë ??ë ??ë????ë ?ë ??????

 “????????” ????????? ??ë?????? ?ë ??ë ??ë????ë ?ë ??????

Stuhi e madhe ere dhe shiu është duke mbizotëruar në Kosovë.

Në qytetin e Gjilanit, stuhia ka dëmtuar disa objekte, duke shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.

Në videon e dërguar në adresën e Indeksonline vërehet se si materiali ndërtimor në një ndërtesë në qytetin e Gjilanit.

Më poshtë mund të ndiqni pamjet pa koment:

Të ngjajshme