??? ??? ??????? ?ë? ???????? ? ??? ??????ë?? ?ë ????

 ??? ??? ??????? ?ë? ???????? ? ??? ??????ë?? ?ë ????

Ministria e Mbrojtjes ka hapur konkurs për pranimin e 612 ushtarëve aktiv dhe 388 të tjerëve rezervë. Konkursi do të jetë i hapur nga data 15 dhjetor e deri më 15 janar 2023.

Të ngjajshme