? ?????????: Mori taksinë për t’u kthyer në shtëpi, shoferi ???????? ?? ?????? vajzën e mitur në Kamenicë

 ? ?????????: Mori taksinë për t’u kthyer në shtëpi, shoferi ???????? ?? ?????? vajzën e mitur në Kamenicë

E aty dyshohet të ketë filluar tmerri për vajzën e mitur, pasi 23-vjeçari dyshohet se ka puthur me forcë në buzë viktimën e më pas ka vazhduar në pjesë intime të trupit.

Si rezultat i denoncimit, njësitë policore kanë marrë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore që ndihmojnë në zbardhjen e rrethanave të rastit.

I dyshuari është arrestuar dhe është shoqëruar në stacion policor për intervistim, ku është përballur me denoncimin kundër tij.

Pas përfundimit të procedurave policore, Prokurori i Shtetit ka nxjerrë aktvendim që të dyshuarit t’i caktohet masa e ndalimit policor dhe i njëjti do të hetohet nën dyshimet për kryerjen e veprës penale “Dhunim”.

/GazetaSinjali/

Të ngjajshme