?? ??ë ??????? ?ë? ?ë ???ë ??? ???????? ? ???? ? ?????ë

 ?? ??ë ??????? ?ë? ?ë ???ë ??? ???????? ? ???? ? ?????ë

Në pikat kufitare në Merdarë dhe te Dheu i Bardhë, pritjet po arrijnë deri në dy orë për të dalë jashtë Kosovës, teksa për t’u futur brenda, 5 deri në 10 minuta.

Në këto dy pika kufitare fluksi i veturave është më i madh se në pikat e tjera, në të cilat pritjet për hyrje-dalje janë nga pesë deri në 20 minuta.

Të ngjajshme