????????? ???????? ? ??????? do të promovojë profilet profesionale të shkollës së Agrobiznesit “Sahit Baftiu”

 ????????? ???????? ? ??????? do të promovojë profilet profesionale të shkollës së Agrobiznesit “Sahit Baftiu”

Më 26 prill duke filluar nga ora 11:00, në Teatrin e Qytetit të Gjilanit Drejtoria Komunale e Arsimit do të promovojë profilet profesionale të Shkollës së Mesme të Agrobiznesit “Sahit Baftiu” në Gjilan.

Albana Demiri, drejtoresha e Drejtorisë Komunale të Arsimit (DKA) në Gjilan, ka thënë se orientimi profesional mbetet njëri nga objektivat kryesore.

“Ftojmë të gjithë prindërit dhe nxënësit e shkollave fillore që me datën 26.04.2023 të bashkohen, dhe njoftohen nga afër me profilet profesionale të kësaj shkolle. Ju mirëpresim në teatër të qytetit nga ora 11:00!  Punët dhe idetë e mira tashmë po realizohen”, ka thënë drejtoresha Albana Demiri. /2LONLINE/

Të ngjajshme