???????? ??????? ?? ?ë????? ?ë ???????ë

 ???????? ??????? ?? ?ë????? ?ë ???????ë

Pogragjë, Gjilan 15.02.2023-15:50. Ka ndodhur një aksident trafiku me lëndime ku të përfshirë kanë qenë dy automjete te udhëtarëve me targa vendore dhe me drejtues meshkuj kosovarë.

Si pasojë e aksidentit lëndime trupore ka pësuar njëri prej drejtuesve te automjetit i cili pas tretmanit mjekësor është liruar. Rasti nën hetime.

Të ngjajshme