???????? ? ?ë??ë ?ë ????ë? ????????ë – ??????

 ???????? ? ?ë??ë ?ë ????ë? ????????ë – ??????

Para pak minutash ka ndodhur një aksident i rëndë në rrugën Prishtinë – Gjilan, saktësisht në Slivovë.

Siç mëson Indeksonline, në aksident ishin të përfshira dy automjete.

Në vendin e ngjarjes ka dalë Policia e Kosovës dhe Autoambulanca për t’u marrë me rastin.

Të ngjajshme