???? ?????????? nga Presheva është përfitues i bursës “NEW YORK SCHOOL OF SCIENCE IN KOSOVA”

 ???? ?????????? nga Presheva është përfitues i bursës “NEW YORK SCHOOL OF SCIENCE IN KOSOVA”

Arritjet e shkëlqyera në vitin 2022 në Olimpiadën Regjionale të Matematikës për klasën VII në Sërbi (fitues i vendit të parë ); arritjet e shkëlqyera në vitin 2023 në Olimpiadën Regjionale të Kimisë për klasën VIII në Sërbi (fitues i vendit të parë); arritjet e shkëlqyera në Garën Ndërkombëtare të Matematikës Kangaroo 2021 në Kosovë (fitues i vendit të parë – kategoria III); arritjet e shkëlqyera në Olimpiadën Matematike Kosovë – Shqipëri KAMO 2022 (fitues i medaljes së argjendtë); arritjet e shkëlqyera në testin pranues të shkollës NYSS si dhe suksesi i përgjithshëm që nxënësi ka treguar gjatë shkollimit të deritanishëm janë arsyet e shpërblimit me bursën e plotë të shkollimit që shkolla jonë ofron për vitin shkollor 2023/2024.

New York School of Science in Kosova do të jetë në shërbim të talenteve shqiptarë gjithandej trojeve shqiptare. ????

Të ngjajshme