???????? ???? ??????? ???? ?????????? ??ë??? ? ???????ë ?ë ??????ë? ?ë ??????

 ???????? ???? ??????? ???? ?????????? ??ë??? ? ???????ë ?ë ??????ë? ?ë ??????

“I nderuar që sot përfaqësuesit të AAK-së për Gjermani, Ilmi Mustafa i dorëzova Konfirmimin zyrtar si Anëtar i kryesisë së Aleancës në Gjilan”, ka bërë me dije, Nazim Gagica, kryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), dega në Gjilan.

Sipas tij, Mustafa është një afarist i suksesshëm në Gjermani, humanist e një qytetar i respektuar në Kosovë e në Gjermani.

“E themi me plot përgjegjësi se diaspora si kurrë më parë është në mbështetje të vizionit të AAK-së dhe kryetarit Haradinaj.  Urime Ilmi, dalshmi faqebardhë”, thotë  Gagica  i AAK-së.

Të ngjajshme