?????? ?ë ???, ??????? ???????

 ?????? ?ë ???, ??????? ???????

Lajmin për aderimin e znj. Matoshit e ka dhënë kryetari i degës së AAK-së në Gjilan, Nazim Gagica, përmes një postimi në “facebooku” :

Ky është shkrimi i tij në facebook:

Ish-Këshilltarja Komunale në Gjilan, Vjollca Matoshi prej sot rrugëton me Aleancën, sepse ajo mendon se për dallim nga subjektet tjera politike, Aleanca udhëhiqet nga shumë njerëz me vlera e të dëshmuar në secilën etapë të historisë sonë.

Vjollca Matoshi ka mbaruar fakultetin e Edukimit në Gjilan. Ka qenë Anëtare e Kuvendit Komunal në Gjilan për dy mandate, Kryetare e Gruas në AKR.

Vjollca njihet si një grua e zonja dhe kontributdhënëse e dalluar në Gjilan.

Ardhja e Vjollcës është vlerë e shtuar për Aleancën, subjekti që po rritet çdo ditë e po përkrahet nga secila familje e respektuar në Gjilan.

Do të rrugëtojmë bashkë në Aleancë për t’i sjellë zhvillim dhe qeverisje pernime Gjilanit dhe Kosovës.

Aleanca mbetet e hapur për secilin individ dhe secilën familje gjilanase, sepse konsiderojmë se vizioni ynë është urgjencë për Gjilanin dhe për Kosovën.

Mirë se erdhe Vjollcë!

Të ngjajshme