??? “?ë?? ? ???????ë?” ??ë???? ?? ç????

 ??? “?ë?? ? ???????ë?” ??ë???? ?? ç????

Në festivalet kombëtare “Kaçanik 2023” dhe “Festivali folklorik mbarëkombëtar Hani i Elezit 2023”

AKV “Zëri i Kamenicës” i rrembeu dy çmime.

Valltarja më e mirë është shpallur Eliona Ajvazi “Baresha” në festivalin kombëtar “Kaçanik 2023” kurse  “Paraqitja më e mirë Artistike”“Festivali folklorik mbarëkombëtar Hani i Elezit 2023”. /zerogjasht/

Të ngjajshme