Protesta në Graçanicë, bllokohet rruga Prishtinë-Gjilan

 Protesta në Graçanicë, bllokohet rruga Prishtinë-Gjilan

Policia e Kosovës njofton se, sot duke filluar nga 11:30 rruga kryesore në Graqanicë nuk do të jetë e qarkullueshme.

Kjo për shkak të protestës së paralajmëruar që do të mbahet atje.

“Policia e Kosovës, me qëllim të mbarvajtjes së protestës së paralajmëruar, që do të mbahet sot në Graqanicë, duke filluar nga ora 11:30 e deri në përfundim të protestës, do të ridrejtoj trafikun për automjetet që qarkullojnë nga Prishtina në Gjilan dhe anasjelltas, pasi që rruga kryesore në Graqanicë nuk do të jetë e qarkullueshme për trafik deri në përfundim të protestës.

Andaj për të përballuar sa më lehtë rrethanat që do të paraqiten në qarkullimin rrugor, kërkojmë ndihmën dhe mirëkuptimin e të gjithë pjesmarrësve në trafik që përgjatë kohës sa do të zgjatë protesta të shfrytëzojnë rrugët alternative”, njofton PK./Indeksonline/

Të ngjajshme