????????? ??????????? ?????? ??????? ????ë: ?????? ??? ë???ë ???ë? ? ?ë??????

 ????????? ??????????? ?????? ??????? ????ë: ?????? ??? ë???ë ???ë? ? ?ë??????

Postimi i plotë në facebook i profesorit Lulzim Rashiti:

Shaipi nuk është vetëm i Tërnocit.

As vetëm i Bujanocit.

As vetëm i Luginës së Preshevës.

Kamberi është i gjithë shqiptarëve.

Prandaj, më shumë se Kamberi për ne, ne të gjithë kemi nevojë për të.

Sepse tek e fundit, çfarë është më e rëndësishmja?

Të na përfaqësojë dikush në mënyrën më të mirë.

Fati i shqiptarëve në duart e strukarëve, dhe për këtë duhet ta dëshmojmë të gjithë ne strukarët me 28 Prill, duke votuar nr.16 “Kualicionin e shqipëtarëve të luginës”

#shaipkamberi16

Të ngjajshme