???????? ? ???-?ë, ????: ?????? ?? ?????ë ?? ???? ?? ???????ë?? ??? ?????????

 ???????? ? ???-?ë, ????: ?????? ?? ?????ë ?? ???? ?? ???????ë?? ??? ?????????

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhë e PDK-së, Hajdar Beqa, ka folur në lidhje me debatet dhe temat që janë ballafaquar qytetarët përgjatë gjithë vitit.

Beqa thotë se një pjesë e pozitës kanë nevojë të shkojnë të psikologu, sipas tij, nuk është diçka e keqe.

“Realisht gjatë debateve që i kemi bërë dhe temave, problemeve sfidave që janë ballafaquar qytetarët gjatë këtij viti, unë konsideroj se pushteti duhet me qenë më vigjilent më funksional dhe më kanë i matur në veprimet që bënë. Edhe pse e kemi psikiatrin këtu, një pjesë kanë nevojë për me shku te psikologu, nuk është diçka e keqe, unë e mendoj pozitive”, ka thënë Beqa në Info Magazine.

Të ngjajshme