Haxhitë nga Desivojca dhe Lajçiqi

 Haxhitë nga Desivojca dhe Lajçiqi

Haxhitë nga Desivojca dhe Lajçiqi kanë qenë këta:

1. Ismajl H. Shkodra ,

2. Raif O. Shkodra ,

3. Rexhep O. Shkodra ,

4 . Rahim O. Shkodra ,

5. Emin B. Shkodra ,

6. Muharrem B. Shkodra ,

7. Raqip B. Shkodra ,

8. Fehmi F. Shkodra ,

9. Sinan Q. Gagica ,

10. Ramadan I. Bunjaku ,

11. Muharrem Z. Bunjaku ,

12. Asllan Z. Bunjaku ,

13. Rexhep A. Tërstena ,

14. Hafiz B. Velegllava ,

15. Shaip E. Velegllava ,

16. Mulla Ferat Daku – Laçiq ,

17. Isuf K. Robelli ,

18. Ferat A. Robelli ,

19. Sabiti nga Sedllari ,

20. Hamid H. Korbi ,

21. Mulla Faik Z. Murati ,

22. Refik ef . F. Murati ,

23. Idriz Sh . Murati ,

24. Shaip Z. Murati ,

25. Halim F. Murati dhe

26 . Musli ef . N. Shkodra ,

27. Haxhi Asllan M. Daki me gruan Ramize Rafuna – Daki tash në Prishtinë. Shënimet nga Faik ef . Murati , më 7.7.2001

Tash është Imam Driton ef. Daku.

Shënimet nga Libri XHAMITE DHE IMAMET E DARDANES ME RRETHINE 1532-2004

Autor Xhemush Biçku 2004.

Të ngjajshme