Ziko, lojtar i ri i Gjilanit

 Ziko, lojtar i ri i Gjilanit

Komunikatë e SC Gjilani:

Sport Club Gjilani komunikon angazhimin e futbollistit Renato Ziko.

Marrëveshja e firmosur është e vlefshme deri në verën e vitit 2025.

26 vjeçari, i cili karrierën e ka nisur në Greqi, së fundmi ishte pjesë e kampionatit norvegjez te ekipi IL Hodd, ndërkohë që i bashkangjitet ekipit si vlerë e shtuar për repartin defansiv.

Të gjithë në SC Gjilani i urojnë mirëseardhje Zikos dhe i dëshirojnë sukses në objektivat që klubi ka vënë para.

Të ngjajshme