Vetëm në dhjetor 131 çifte i dhanë fund martesës së tyre

 Vetëm në dhjetor 131 çifte i dhanë fund martesës së tyre

Në muajin dhjetor të viti që lam pas, 131 çifte i dhanë fund martesës së tyre.

Kështu bëhet e ditur nga Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK).

Por nuk pati vetëm shkurorëzime. Në dhjetor të vitit 2023, u kurorëzuan 1 mijë e 618 çifte. 

“Në muajin Dhjetor 2023 janë regjistruar gjithsej 1 618 kurorëzime (brenda dhe jashtë Kosovës), kurse shkurorëzime të ndodhura në Kosovë janë regjistruar 131 raste”, thuhet në raportin e ASK-së. /Gazeta10/

Të ngjajshme