Vdés shkrimtari Adem Gashi, babai i aktorit Dardan Gashi

 Vdés shkrimtari Adem Gashi, babai i aktorit Dardan Gashi

Aktori i njohur kosovar Dardan Gashi përmes një postimi në “Facebook” dha lajmin që babai i tij, Adem Gashi, ka ndërruar jetë.

Ai shkroi se varrimi i tij do të bëhet ditën e sotme në ora 15:00 në fshatin Nekoc/ Drenas.

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do te kthehemi

Sot në mëngjes, baba ynë Adem Gashi ndërroi jetë

Varrimi i Ademit bëhet sot (e Martë) në ora 15:00 në fshatin Nekoc\ Drenas”, shkroi ai.

Të ngjajshme