Vdes në moshën 47 vjeçare motra e humanistit Halil Kastrati

 Vdes në moshën 47 vjeçare motra e humanistit Halil Kastrati

Lajmin për vdekjene saj e ka bër vet Halil Kastrati:

Postimi i plotë i tij:

Motra ime, loqka ime😢😢😢

“Te Zotit jemi edhe te Ai do te kthehemi”

Te dashur familjar, miq e dashamire

Sot ne moshen 47 vjeçare ndrroje jete motra ime e vogel Nashide Kastrati Mustafa

Vorrimi do te behet neser me namaz te Xhumase ne fshatin Gur i Kuq ne komunen e Rahovecit

O Zot meshiroje dhe shperbleje me xhennet 🤲

Të ngjajshme