Vdes në moshë të re ish-volejbollistja Vlora Hyseni

 Vdes në moshë të re ish-volejbollistja Vlora Hyseni

Ka ndërruar jetë papritmas ish-volejbollistja kosovare, Vlora Hyseni. Kështu ka bëtë të ditur Federata e Volejbollit të Kosovës në një komunikatë zyrtare.

“Me dhimbje e morëm lajmin e hidhur për kalimin në amshim të ish-volejbollistes Vlora Hyseni. Vlora, që kontribuoi drejtpërdrejt në sportin kryeqytetas duke qenë pjesë e klubit Mabetex e më vonë edhe Kolegji AAB, do të kujtohet përherë për pozitivitetin dhe profesionalizmin.”, thuhet në njoftimin e FVK-së.

Humbja e Vlorës, lë boshllëk në komunitetin e gjerë të volejbollit.

Të ngjajshme