UP-ja hap konkurs për përfitim të bursës universitare

 UP-ja hap konkurs për përfitim të bursës universitare

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hapur sot konkursin për përfitim të bursës universitare për vitin akademik 2021/22 për studentët meritorë.

Bursat universitare ndahen për studentët e nivelit themelor, të cilët janë të rregullt dhe i plotësojnë kriteret që mund t’i gjeni në konkursin e plotë, të cilit mund t’i qaseni duke klikuar KËTU.

Aplikimi nis nga sot, më 5 janar 2022, në orën 13:00, dhe do të jetë i hapur deri më 20 janar 2022, në orën 13:00.

Suksese!

Të ngjajshme