Tregti e ndaluar me kafshë në Zhegër të Gjilanit

 Tregti e ndaluar me kafshë në Zhegër të Gjilanit

SPMK Zheger, 29.07.2021. Lidhur me rastin njësitet policore kufitare kanë ndaluar një person, i cili në rimorkion e automjetit të tij transportonte dy gjedhe, ku gjatë kontrollit dyshohej në numrat e matrikulimit që gjedhet i kishin të vendosura. Janë njoftuar njesiti i Inspektorëve të AUV-it dhe të njejtit pasi kanë verifikuar se nuk janë perputhur numrat e matrikullimit me moshen e kafshëve, ka vendosur që kafshet të verifikohen nga ana e eksperteve të blektorisë. Personi me automejtin e tij janë liruar.

Të ngjajshme