The Mike tregon se si tentoi ta v.r.i.s.t.e. Dudën

 The Mike tregon se si tentoi ta v.r.i.s.t.e. Dudën

Ardian Xhaferi i njohur ndryshe si ‘‘The mike’’, anëtar i grupit muzikor ‘‘E7’’ ka pranuar fajësinë se më 2012 e kishte gjuajtur për ta vrarë Burim Osmanin i njohur me nofkën “Duda” në skenën muzikore.

Aktgjykimi është paralajmëruar se do të shpallet të martën e ardhshme, më 7 shtator.

Pranimi i fajësisë nga Xhaferi, për tentim-vrasje dhe armëmbajtje pa leje, u bë të premten përpara trupit gjykues në Gjykatën Themelore në Gjilan.

Të ngjajshme