Temperaturat deri në 22 gradë, moti për ditët e ardhshme

 Temperaturat deri në 22 gradë, moti për ditët e ardhshme

13.04 – Kryesisht me diell dhe ngrohtë.

14.04 – Ngrohtë, kryesisht me diell.

15.04 – Më ngrohtë, me vransira kalimtare dhe intervale me diell gjatë ditës.

Temperaturat me tendencë të rritjes.

Minimalet nga 0C e -1C rriten edhe deri në 7C ditën e premte, e maksimalet në 16 ditën e martë, deri ditën e premte në 22C.

Dtiën e hënë era vazhdon të fryjë mesatarisht e fuqishme nga krahu verior deri në 6-13m/s, e më pas e lehtë dhe mesatare drejtimesh të ndryshme 2-8m/s.Shtypja atmosferike në rritje mbi vlera normale.

Të ngjajshme