Super talenti nga Gjilani, Kushtrim Dalipi

 Super talenti nga Gjilani, Kushtrim Dalipi

Kur jemi te talentët e futbollit në vendin tonë, ka në të gjitha qytetet e Kosovës.

Një 10 vjeqar nga KF Drita e Gjilanit, është duke dalur në skenë.

Ajo qka e bënë më të veqant Kushtrimin,është se mund të aktivizohet në tri pozita, mbrojtës,mesfushor dhe sulmues.

Kushtrim Dalipi, është një lojtar teknik dhe ka goditje të fuqishme.

Kushtrim Dalipi, është 10 vjeqar dhe vjen nga fshati Prelepnicë i Gjilanit.

/mitrosport/

Të ngjajshme