Spitali Regjional i Gjilanit, mban ligjëratë për nder të 14 Shkurti Ditës Ndërkombëtare të Epilepsisë

 Spitali Regjional i Gjilanit, mban ligjëratë për nder të 14 Shkurti Ditës Ndërkombëtare të Epilepsisë

Sot në QKMF “Dr. Nagip Rexhepi” është mbajtur ligjëratë për nder të 14 Shkurti Ditës Ndërkombëtare të Epilepsisë.

Ditë e shënuar e cila promovon vetëdijesimin dhe ndërgjegjësimin pёr epilepsinë nё mё shumё se 130 vende tё ndryshme tё botёs duke llogaritur edhe Kosovën.

Qëllimi kryesor i shënimit të kësaj dite është ngritja e vetëdijes për nevojën e përmirësimit të tretmanit dhe kujdesin për 6 milionë njerëz në Evropë të cilët konsiderohen se e kanë epilepsinë.

Një falemderim për Dr. Ramize Ibrahimi Ahmeti, e cila çdoherë është e gatshme të afroj njohuri në komunitet për parandalimin e shumë problemeve shëndetësore.

Të ngjajshme