Skitari Albin Tahiri, ka arritur rezultatin më të mirë në histori të Kosovës

 Skitari Albin Tahiri, ka arritur rezultatin më të mirë në histori të Kosovës

Tahiri u rendit i 15-ti në Lojërat Olimpike Dimërore.

“Kjo është pozita më e mirë në karrierën e tij në Lojërat Olimpike Dimërore dhe po ashtu rezultati më i mirë për Kosovën”.

Njoftimi i plotë:

Albin Tahiri i 15-ti, arrin rezultatin më të mirë në histori të Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore
Albin Tahiri ka zënë vendin e 15-të nga 27 garues në disiplinën e kombinimit alpin, që përbëhet nga lëshimi dhe sllallomi. Në lëshim ishte i 22-ti.
Është kjo pozita më e mirë në karrierën e tij në Lojërat Olimpike Dimërore dhe poashtu rezultati më i mirë për Kosovën.

Albini do të garojë edhe më 13 dhe 16 shkurt, në sllallom të madh dhe sllallom.
KOK përgëzon Tahirin për renditjen.

Të ngjajshme