Shtrenjtohet edhe byreku, çmimi tani po lëviz nga 1.20 deri 1.50 centë

 Shtrenjtohet edhe byreku, çmimi tani po lëviz nga 1.20 deri 1.50 centë

Çmimet janë rritur për pothuajse të gjitha produktet në Kosovë.

Rritjes së çmimeve nuk i kanë ‘shpëtuar’ as byrekët, shkruan Jepi zë.

Derisa më herët një byrek kushtonte 1 euro, tani një byrek kushton 1.20 centë ndërsa ka vende që shkon edhe 1.50 centë.

Ky çmim po haset në disa burektore dhe disa furra që janë më të njohura në Prishtinë.

Të ngjajshme