Shqiptari shpallet “Polici i vitit” në Teksas

 Shqiptari shpallet “Polici i vitit” në Teksas

Shqiptari Gëzim Pollozhani është shpallur “Officer of the Year” nga qyteti i Fort Worth-it në Teksas, që do të thotë ‘polici më i mirë i vitit’.

Thuhet s ai është dhe një prej drejtuesve të bordit pranë Qendrës kulturore të komunitetit shqiptaro-amerikan në Texas.

Në ceremoninë e dorëzimit të çmimit ai u vizitua dhe u nderua me mirënjohje edhe nga policia shqiptare e Republikës së Shqipërisë.

Të ngjajshme