Rektori Prof. Asoc. Dr. Artan Dërmaku i ka ndarë mirënjohje kryetarit të BKI në UKZ Arsim Vranovci

 Rektori Prof. Asoc. Dr. Artan Dërmaku i ka ndarë mirënjohje kryetarit të BKI në UKZ Arsim Vranovci

Rektori i Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan Prof. Asoc. Dr. Artan Dërmaku ka pritur në takim kryetarin e Bordit Këshillëdhënës (Industrial) në UKZ z. Arsim Vranovci.

Më këtë rast Rektori Dërmaku  i ka dhënë mirënjohje kryetarit Vranovci për kontributin e tij, në mbështetje profesionale në procesin e Riakreditimit Institucional të Universitetit, por edhe për angazhimin e tij të pareshtur në proceset e vazhdueshme të UKZ-së.

Universiteti Publik “Kadri Zeka” në Gjilan është në proces të Riakreditimit Institucional dhe të ri-akreditimit të programeve studimore.

Për këtë kryetari Vranovci, falënderoi për pritjen dhe e siguroi Rektorin Dërmaku që edhe në të ardhmen do të jetë zëri i Universitetit në të gjitha aspektet, e sidomos si pjesë e Bordit Këshillëdhënës Industrial.

Të ngjajshme