Qytetari nga Kamenica, falënderon kardiologun Agron Leka që ia shpëtoi jetën një të moshuari

 Qytetari nga Kamenica, falënderon kardiologun Agron Leka që ia shpëtoi jetën një të moshuari

Naim Selishta nga Kamenica, ka treguar përmes facebookut të tij si ka arritur të shpëtojë jetën një të mushuari në spitalin e Gjilanit.

Ky është postimi i tij në rrjetin social të facebook:

Respekt për Dr.Agron Leka i cili sot shpetoji jetën e një te moshuari ne spitalin e gjilanit i cili kishte ardhur per kontroll ne korridor te spitalit ku papritmas pesoj sulm në zemer por fal intervnimit të shpejtë të DR.Agronit dhe stafit te tij arriti të ja shpetoj jeten ku une isha prezent.Respekt.

Të ngjajshme