Prindon Sadriu kërkoi para nga shteti edhe për naftë, me arsyetimin “deri të gjejë banesë me qira”

 Prindon Sadriu kërkoi para nga shteti edhe për naftë, me arsyetimin “deri të gjejë banesë me qira”

Prindon Sadriu, diplomati kosovar që është edhe burri i presidentes Vjosa Osmani, javën e kaluar u bë temë pasi kërkoi rimbursim nga shteti për rreth 400 euro për harxhimet e ilaçeve të Covid-it.

Nga shumë qytetarët u tall një gjë e tillë, duke ditur se ai kishte të ardhura personale mbi 30 mijë euro e po aq të gruas, shkruan “Jepi zë”.

Sidoqoftë, ai vet u arsyetua për këtë duke thënë se është ligjore. Ndër të tjera, ai ka sulmuar mediat.

Ndërkohë, një dokument tjetër është publikuar dhe protagonist ka njeriun e njëjtë, Prindon Sadriu. Gjatë vitit të kaluar ai kishte udhëtuar Prishtinë-Shkup, ku shërbente si diplomat i lartë.

Në dokument është kërkesa e Sadriut, e cila është përcjell nga një zyrtare e Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë.

Kërkimi i parave për naftë, bëhej me arsyetimin gjoja Sadriu ende nuk ka gjetur banesë dhe kjo gjë kërkon kohë.

Të ngjajshme