Presidenti i FFK-së, Agim Ademi viziton skuadrën SC Gjilanin në Antalia

 Presidenti i FFK-së, Agim Ademi viziton skuadrën SC Gjilanin në Antalia

Sport Club Gjilani ishte mikëpritës i presidentit të FFK-së, ztr. Agim Ademi dhe nënkryetarit të parë ztr. Agim Dibrani në një takim jo-formal.

I pari i shtëpisë më të madhe në vend u informua për fazën përgatitore të cilën ekipi po e zhvillon tani e disa ditë në Antalia të Turqisë, teksa ofroi gatishmëri dhe mbështetje në programin sportiv dhe atë infrastrukturor.

Drejtuesit e klubit dhe stafi teknik mirëpritën ardhjen e ztr. Ademit dhe falenderuan për vizitën, e gatishmërinë e shfaqur në çdo kohë.

Të ngjajshme