Policia në Gjilan largon nga trafiku rrugor motoçikletat pa regjistrim dhe në gjendje jo të rregullt teknike

 Policia në Gjilan largon nga trafiku rrugor motoçikletat pa regjistrim dhe në gjendje jo të rregullt teknike

Policia e Kosovës në Drejtorin rajonale në Gjilan, sot me 28 korrik 2021 vazhdon ndërmarrjen e masave dhe veprimeve policore në zbatim të planit Operativ ” Siguria në trafik 2021″, ndaj identifikimit të kundërvajtësve me theks “motoçikletave” të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se njësitet e trafikut rajonal bashkë me njësitet policore të stacionit të Gjilanit, gjatë ditës së sotme, kanë identifikuar gjithsej dhjetë motoçikleta, nga to gjashtë janë përjashtuar nga qarkullimi i mëtejmë rrugor, gjersa për katër të tjera janë shqiptuar kundërvajtje përkatëse.

“Në vazhdimësi Policia e Kosovës apelon të gjithë pjesëmarrësit në trafik të respektojnë rregullat dhe ligjet në fuqi, në këtë mënyrë që të gjithë kontribuojmë në më pak aksidente dhe ngritët siguria e të gjithëve”, ka thënë zëdhënësi Ismet Hashani.

Të ngjajshme