Përparim Avdili shpalli kandidaturën e tij në zgjedhjet lokale në Cyrih

 Përparim Avdili shpalli kandidaturën e tij në zgjedhjet lokale në Cyrih

Shumë mërgimtarë shqiptarë kanë depërtuar në fushën e politikës në Zvicër, duke kandiduar nëpër kantonet ku ata jetojnë. Së fundmi, Përparim Avdili ka shpallur kandidaturën e tij në zgjedhjet lokale, që do të mbahen më 13 shkurt 2022 në Cyrih dhe aktualisht ka hyrë në tremujorin e fundit të fushatës elektorale, shkruan albinfo.ch.

Vlen të theksohet se Përparim Avdili ka lindur në Cyrih dhe prej vitesh është i angazhuar në politikën e vendit ku jeton.

“Nga tremujori, për tremujorin. Jam rritur këtu dhe për këtë arsye jam shumë i njohur me njerëzit e lagjeve Altstetten, Albisrieden dhe Grünau. Është shtëpia ime dhe do të doja të vazhdoj ta quaj shtëpinë time në të ardhmen – duke zbatuar perspektiva dhe vizione, të cilat kërkojnë angazhim afatgjatë për të siguruar zhvillim të zgjuar”, shkruan Përparim Avdili në rrjetet sociale.

Kujtojmë se politikani shqiptar është me profesion punonjës banke, ndërsa në politikën e Cyrihut dhe më gjerë ka bërë emër si politikan konsekuent në bindjet e tij liberale. /Albinfo.ch

Të ngjajshme