Për shtatë ditë 56 aksidente në rajonin e Gjilanit

 Për shtatë ditë 56 aksidente në rajonin e Gjilanit

Drejtoria rajonale e  Policisë Gjilan, njësia rajonale e trafikut rrugor dhe stacionet policore të Drejtorisë rajonale të Policisë Gjilan gjatë periudhës kohore 29.12.2023-04.01.2024 në vazhdën e implementimit të planit operativ ,,Siguria në trafikun rrugor’’ kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon shtatë (7) komuna.

Po ashtu në kuadër të këtij plani janë ndërmarr aktivitete edhe në:

  • Hetim i tridhjetë e një (31) aksidenteve të komunikacionit me dëme materiale,
  • Hetim i njëzet e pesë (25) aksidenteve të komunikacionit me të lënduar.

Të ngjajshme