Pensionohet z. Xhemajl Murseli, recepsionist në Gjykatën Themelore në Gjilan 

 Pensionohet z. Xhemajl Murseli, recepsionist në Gjykatën Themelore në Gjilan 

Përmes një njoftimi nga Gjykata Themelore në Gjilan është njoftuar për pensionimin e recepsionistit, z. Xhemajl Murseli.

Në urimin/njoftimin e Gjykatës Themelore në Gjilan, ku punoi e veproi Z.Murseli, veç tjerash theksohet angazhimi i përkushtuar në punën i tij.

“Ne vlerësojmë punën dhe angazhimin tuaj të palodhur gjatë këtyre viteve për Gjykatën Themelore në Gjilan. Gëzuar festën e pensionit!”, thuhet në njoftimin e Gjykatës themelore të Gjilanit. /Zerogjasht/

Të ngjajshme